nemzetközi képviseletek | kapcsolat | oldaltérkép | segítség

 

 

 

 

Novartis Hungária

Sandoz Hungária

A Novartis generikus gyógyszereket gyártó vállalata, a Sandoz és a szintén generikumokat gyártó német Hexal globális egyesülésének sikeres lezárásaként Magyarországon 2005. november 1-jén megalakult a Sandoz Hungária Kft. Az önálló cég a lejárt szabadalmi védettségű készítmények egyik legnagyobb forgalmazója lett Magyarországon, míg a fúzióval a Novartis világszerte vezető pozícióba került a generikus patikaszerek növekvő piacán.
A kiváló minőségű generikumok gyártásával a Novartis egyrészt forrásokat szabadíthat fel az innovatív készítmények finanszírozására, másrészt versenyképesebb terápiás palettát kínálhat az orvosoknak és a betegeknek. Az anyavállalat a költséghatékony, csúcsminőségű generikumok mellett aktív gyógyszerösszetevők és biotechnológiai termékek széles palettáját fejleszti, gyártja és értékesíti.

 

A Sandozról

A Sandoz Hungária a nemzetközi anyacég által elsőként vagy a piacon egyedüliként gyártott, magas hozzáadott értékű újabb generikumokat forgalmazza a magyar piacon. A költséghatékony termékpalettán többek között megtalálhatók az antibiotikumok, a fájdalomcsillapítók és a kardiológiai készítmények.
Hagyományosan kiszolgálja és fejleszti a kórházakkal és speciális területi ellátó egységekkel – a dialíziscentrumokkal, a transzplantációs központokkal és a kiemelt oxyologiai központokkal - meglévő kapcsolatait. Az anyavállalattal egyedien integrált logisztikai együttműködés elősegíti a gyors, és az egyre magasabb szintű ellátást.
A Sandoz Hungária elsőként regisztrált és hozott forgalomba az orvosszakma elvárásainak is megfelelő egyedi hatóanyagokat. 2005-től felsorakoztak az anyagcsere, diabetológia,  oszteoporozis termékei, 2006-ra pedig kiegészült a kiemelt szakorvosi termékek kínálata is a bőrgyógyászati, gombaellenes, urológiai, nőgyógyászati, fül-orr-gégészeti és allergológiai szerekkel.
A Sandoz fő értékei a minőség, az innováció és a globális jelenlét. A minőséget szem előtt tartva a Sandoz nemcsak megfelel a vevők igényeinek, hanem túl is szárnyalja azokat. Globális jelenlétének köszönhetően a társaság a gyógyszer-szabadalmak lejárta után az első adandó alkalommal látja el piacait generikus termékekkel – megfizethető áron. Az innováció – egyedülálló módon – hagyomány a Sandoznál. A társaság elkötelezetten bővíti termékpalettáját, hogy ügyfeleinek folyamatosan a legkorszerűbb termékeket és technológiákat nyújtsa.

 

Kapcsolat

KapcsolatLépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink bármelyikén!

Szívelégtelenség Napja

Szívelégtelenség Napja

Május 8-a a Szívelégtelenség Napja a világban.